Дата и час: 17 Юли 2019 16:23

Time zone: Europe/Sofia [ DST ]
Напиши нова тема Отговори на тема  Страница 1 от 1
 [ 10 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: bri4ka.com
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2018 00:30 
Offline
Toruk Makto
Аватар

E30: 324td
Местоположение: София
Регистриран на: 25 Сеп 2012 20:44
Мнения: 4954
Здравейте приятели,

Понеже вече много хора повдигнаха въпроса защо bri4ka.com не идват да снимат на наши сбирки и събития, мисля че е редно да споделя моята гледна точка.

Тя не е продиктувана от това дали bri4ka.com идват да снимат или не, а от проявен интерес от хората от нашите среди.

Честно да ви кажа - краткия отговор е, че не знам защо. Откровено казано, не ме и интересува.

Но поради многото питания, ще ви кажа моето мнение. Според мен, някое приятелче на Филипчо го е посъветвал какво да прави по отношение на Е30 сбирката. Да са живи и здрави децата и да се развиват позитивно. Друго нямам какво да кажа, а и вас съветвам да мислите по този начин.

БМВ Е30 е модел, който не се нуждае от "локални" реклами или "звезди". Той е непреходен. И независимо дали някаква скоростна ю-тюб каналка ще реши да го отрази в БГ или не, това не променя нищо. Е30 си остава Е30 навсякъде в цивилизования свят. Само в БГ "би трябвало" да зависи от някого или някои, в единично или множествено число.

И понеже някои хора могат да си помислят, че това едва ли не е провокативна "покана" към bri4ka.com, сега е момента да разсея всякакво съмнение. bri4ka.com няма да бъдат поканени никога на Национална Е30 Сбирка. И то не по наше желание, а по тяхно. Две години подред бяха канени, две години подред намериха причина да не дойдат. След като съществуват разни субекти, които им влияят, явно модел Е30 не е толкова важен, колкото субектите, които им влияят, за да не отразят събитието.

За да не се получават за в бъдеще някакви недоразумения и разнобои, моля прочетете тази тема, преди да се опитате да се свържете с bri4ka.com.

_________________
Rider of Last Shadow

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: bri4ka.com
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2018 08:15 
Offline
нищо не разбира
Аватар

E30: 316 купе :Д
Регистриран на: 14 Дек 2014 20:30
Пол: Мъж
Мнения: 111
Не мога да разбера каква е тази драма с бричката при положение, че правят видеата без пари?
Защо е тази вражда с някой, който не е дръжен по никакъв начин да идва или да отразява е30 събора.
Едно тяхна идване може да донесе само позитиви, привличане на нови гости, пилоти и рекламодатели.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: bri4ka.com
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2018 08:22 
Offline
Toruk Makto
Аватар

E30: 324td
Местоположение: София
Регистриран на: 25 Сеп 2012 20:44
Мнения: 4954
Явно нито си прочел внимателно какво съм написал, нито пък си имал желание да вникнеш.

Каква вражда, какви пет лева? И каква драма?

Много хора ме питат защо не са идвали и не идват. Както написах, не знам защо. И драмата не е при мен, а при тези, които се кахърят.

Написах горното като информация, темата не е дискусиона, особено за хора, които мразят да четат какво е написано.

_________________
Rider of Last Shadow

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: bri4ka.com
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2018 10:44 
Offline
S.T.A.L.K.E.R.

Регистриран на: 26 Сеп 2012 13:40
Пол: Мъж
Мнения: 548
Камене, не си прав. Може да е имало кастинг за Острова на изкушението, на който водещият трябва да се яви.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: bri4ka.com
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2018 11:33 
Offline
Toruk Makto
Аватар

E30: 324td
Местоположение: София
Регистриран на: 25 Сеп 2012 20:44
Мнения: 4954
Емо, въпреки че иронията ти е забавна, в крайна сметка си е тяхна работа какво да снимат.

Аз лично, някои техни клипчета ги намирам за забавни и като цяло имам положително отношение към тях. Темата я пуснах (пак повтарям), защото доста хора ме питат защо не отразявали събитието, все едно че аз трябва да знам защо. Изразих личното си мнение по въпроса, нищо повече.

_________________
Rider of Last Shadow

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: bri4ka.com
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2018 12:01 
Offline
Аватар

E30: Троен стоп купе м50б25
Регистриран на: 10 Юли 2017 02:29
Пол: Мъж
Мнения: 33
Ренегад .. Може би хората предполагат , че ти би могъл да знаеш защото си ги канил (бричката) преди време и най-вече защото си главен отговорник за форума и т.н. което е предпоставка за мн задавани въпроси! На мен ми стана тъпо щото отделих няколко мин да пиша и описвам покана към тях, не знам кой седеше на среща във месинджър, но отговора беше прекалено светкавичен след прочитане на текста...понеже дописвах някви неща и видях. Та прекалено бързо ми отговориха , положително , демек ше стане , а не ще видим , ще проверим и ще ви дадем отговор.. оставаше около месец до събитието . Но както и да е здраве да е. Ще продължавам да следя работата им защото е интересна и забавна . Да никой не ги задължава , никой не им плаща , но ако директно откажат по някаква причина е по добре отколкото да ти кажат , да ще стане и да не стане. Живи и здрави да са , ние сме малко Но не сме малки и сами ще се справим!

_________________
колко мъка има по този свят божеее , колко мъка ?!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: bri4ka.com
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2018 13:19 
Offline
S.T.A.L.K.E.R.

Регистриран на: 26 Сеп 2012 13:40
Пол: Мъж
Мнения: 548
Разбира се, че си е тяхна работа - как, кога и какво събитие да отразяват. Горното мнение бе майтап.
За мен лично в началото като нет-предаване тръгнаха добре, даже доста добре, но после пресолиха манджата с лиготиите на отделни ревюта. Водещият им като почне да "баткосва" и да пуска лафчета, си представям как маниерничи някой манго с е36 на кафето в центъра на Филиповци. Аз вече не ги гледам, но са харесвани от доста хора в авто-средите, заради, което би било плюс ако отразят сбирката. Ти и/или твоите съорганизатори след като сте ги поканили 2 години поред и не са дошли, аз ако бях на твое място също не бих ги поканил повече и издразнил да ме питат едно и също. Разбираемо е. Но мисля, че може и да не си толкова краен. Ако някога сами поискат да дойдат оттук нататък, те да те потърсят, ако отново ти си организатор или ако дойдат направо да снимат на пистата - да се допитат до организаторите за разрешение. Така би било редно да направят. Защото докато са предаване, което е с голяма гледаемост в интернет - тяхното присъствие със сигурност би допринесло за популяризирането на събитието за следваща година.
Преди три години имах общи дейности по една сделка с младежа, който май бе собственик на платформата Тунинг.БГ, та му казах за сбирката, която организираш, с цел да я отразят на сайта си, но си спомням, че нещо ми смотолеви с цел отказ. Но те също биха били в плюс, ако дойдат някой ден. Но когато дадени предавания, телевизии и сайтове са поканени безплатно да отразяват винаги може да се очаква отказ, поради интереса или безинтереса по-скоро, който смятат, че ще получат от зрители и читатели. А според факта, че правиш последните години(а може би и всичките години досега, моля да ме извиниш за незнанието ми) ти като организатор на сбирката и платец на масрафа да я има, няма как да се очаква да плащаш за реклама безразборно пари. Защото рекламата, каквато са тези вид предавания - винаги опира до финансова част. Ако им предложиш на всички добра сума пари, да дойдат, навярно ще го направят, но не бива и да се забравя, че ти не си ЕООД, което се "храни" с тази сбирка, а всичко е на доброволни начала.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: bri4ka.com
МнениеПубликувано на: 10 Окт 2018 14:06 
Offline
Toruk Makto
Аватар

E30: 324td
Местоположение: София
Регистриран на: 25 Сеп 2012 20:44
Мнения: 4954
Това с безплатната реклама е малко относително, защото самото водене на предаванията на бричка предразполага много хора да гледат предаването именно заради водещия и начина му на изразяване и общуване с "публиката", която го гледа, като много често точно заради това вниманието малко или много се отклонява от предмета на конкретния му клип. Аз също често съм се хващал, че не слушам какво точно говори по същество, ами просто се забавлявам от диалекта, който ползва и сравненията, които прави.

Та в този смисъл, клиповете на бричката набират популярност не защото изнасят някаква важна информация за даден автомобил или събитие, която никой не я знае, а заради самия водещ и начина му на водене. Затова казвам, че безплатната реклама е относителна. Мое мнение.

Сега, всеки в БГ, който се интересува активно от Е30 (или поне от БМВ), като изключим някои чичаци и дядовци, за които това просто е средство за придвижване (защото има доста такива по градове, села и паланки), знае за Националната Е30 Сбирка и сам избира дали иска и може да я посети или не може по някаква причина, или пък не иска. Също така, сигурен съм, че в автомобилните среди (имайки предвид каква икона е модел Е30 и каква секта сме феновете на модела), по-голямата част от хората знаят за Сбирката и също така си избират дали да я посещават или не.

Затова казвам, че според мен, след две поредни покани в две поредни години и нежеланието на бричка.ком да отразят най-сектантското автомобилно събитие, чиито модел е Икона не само за БМВ, ами и в историята на автомобилния спорт като цяло, показва, че има определена причина за това и тя в никакъв случай не е обективна. Повтарям, че това е лично мое мнение, може и да греша.

Пуснах темата, за да внеса яснота по въпроса за хората, които се питат (и ме питат и мен) "Ама защо бричка.ком не са поканени да дойдат?" Поканени са, но не идват. Тяхно си решение, тяхна си работа. Да са живи и здрави момчетата и момичетата от предаването и да продължават да си радват аудиторията.

Ние да си гледаме нашата къщичка, дет се вика, да правим каквото трябва, пък да става каквото ще. Сбирките стават все по-силни и то не заради мен или заради някой друг или кой дошъл или не дошъл, а заради това, което ни е събрало - болестта Е30.

И накрая искам да приключа малко по-позитивно. Няма значение кой идва да ни отразява и кой не идва. Ако всеки един от нас отдели малко време, за да допринесе дори и нещо дребно за Сбирката, не ни трябва безплатна реклама.

Пазете Любовниците. :thumbsup:

_________________
Rider of Last Shadow

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: bri4ka.com
МнениеПубликувано на: 14 Окт 2018 22:28 
Offline
Toruk Makto
Аватар

E30: 324td
Местоположение: София
Регистриран на: 25 Сеп 2012 20:44
Мнения: 4954
https://www.youtube.com/watch?v=Er_P0Tauxb0

Рено събора беше в неделята след нас.

Приятно гледане. :hihi:

_________________
Rider of Last Shadow

Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: bri4ka.com
МнениеПубликувано на: 15 Окт 2018 00:18 
Offline

E30: 1987 318I M10B18
Местоположение: Търговище
Регистриран на: 27 Май 2013 19:01
Пол: Мъж
Мнения: 899
Аз ви казах, че итал феста и Мерцедес събора не могат да съберат коли колкото нас. Явно и с Рената е така, а уж масова марка.


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  Страница 1 от 1
 [ 10 мнения ] 

Time zone: Europe/Sofia [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Powered by Renegade